Ben jij ook zo’n iemand die altijd op het verkeerde moment zijn sleutels kwijt is? Die ’s avonds voor het tv kijken een kwartier op zoek is naar de afstandsbediening of iemand die drie rondjes over de parkeerplaats moet lopen om zijn auto terug te vinden?
Dan is de Stick ‘N Find denk ik een erg goede gadget voor je.

De Stick ‘N Find is een simpele gadget die ongeveer net zo groot is als een 50centmuntje, en die door middel van bluetooth er voor zorgt dat je je belangrijkste spullen altijd terug kunt vinden. In de Stick N Find zit een bluetooth zender met een bereik van ongeveer 30 meter. Het bereik leent zich dus erg goed voor gebruik binnenshuis op bijvoorbeeld sleutels, afstandsbediening of zelfs kinderen. Door de plakkende zijde kan je hem overal op plakken.

Stick N Find

Stick N find bluetooth tracker app

Bijgeleverd is een app waarmee je alle bluetooth trackers kunt opsporen, maar de app kan bijvoorbeeld ook notificaties geven als een specifieke tracker weer binnen bereik komt.

De prijs van $69,99 voor 3 trackers is wel aan de hoge kant, dus voor nu is het product alleen nog rendabel voor de die-hard sloddervossen maar zodra de productie ervan opgevoerd is zou het product best een handige gadget kunnen zijn voor veel mensen.

Op de site van Stick ‘N Find is hij te bestellen, en is er een demo-video te bekijken van de makers ervan waarin het proces en gebruik wordt uitgelegd.